http://www.tablet4you.ir/?r=x9lX8ofB3z1WzVd8bKfKRQ== - - چه دین و مسلکی را در وجود بچه ها نهادینه می کنیم؟ :: پایگاه مقاومت بسیج شهدای ورزنه

پایگاه مقاومت بسیج شهدای ورزنه

پایگاه اطلاع رسانی شهداء

پایگاه مقاومت بسیج شهدای ورزنه

پایگاه اطلاع رسانی شهداء

پایگاه مقاومت بسیج شهدای ورزنه

بّسمِ رَبِّ الشهداءِ وَاصِّدیقین

بایگانی
تبلیغات
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل
محبوبیت وبلاگ




نمادهای صهیونیستی از «هاچ زنبور عسل» تا «چوبین»

 

افلاطون در کتاب جمهوریت خود می‌گوید: نخستین وظیفه ما این است که سازندگان حکایت را تحت مراقبت قرار دهیم. اگر داستان خوبی ساختند، آن را بپذیریم و اگر بد ساختند، آن را رد کنیم. سپس پرستاران و مادران را وادار کنیم تا تنها حکایتی را که پذیرفته‌ایم، برای کودکان نقل کنند و متوجه باشیم پرورشی که روح اطفال به وسیله حکایت حاصل می‌کند، به مراتب بیشتر از تربیتی است که جسم آن‌ها به وسیله ورزش پیدا می‌کند.

حکایت هایی که پدر و مادر ها در روزگار پیشین برای بچه های خود تعریف می کرده اند امروزه جای خود را به کارتون هایی داده است که گاهی در تمام حالات عادات و آمال و آرزوهای بچه های ما تاثیر می گذارد.

ایکیو-سان نام یک مجموعه انیمیشن ۲۹۶ قسمتی،که داستان مجموعه الهام‌گرفته از زندگی راهب بودایی ایکیو است. شخصیت جذاب مهربان و دوست داشتنی و قهرمانی فوق العاده باهوش. انیمیشنی با داستان‌پردازی خوب و شخصیت‌پردازی مناسب.

چقدر راحت می‌نشستم و یه کودک با قیافه راهبان بودایی و لباس بودایی رو تماشا می‌کردیم که برای حل مشکلاتش به اعمال عبادی بودایی رو میاره و با انجام اعمال یوگا مشکلاتش رو حل می‌کنه؟! بی‌جهت نیست که دو دهه پس از این کارتون دوست داشتنی کثرت عرفانهای شرقی در کشور به عنوان یک معضل فرهنگی مطرح می‌شود.

همان بودایی که امروز دست به نسل کشی مسلمانان بی گناه در میانمار می زند.

از دیگر کارتون های معروفی که داستان آن گره خورده با افکار منحرف است گروه کارتون های صهیونیستی است از میکی موس تا تام وجری و لوک خوش شانسی که همیشه در پی غروبی که نماد سرزمین موعود است برای دیگران امنیت به ارمغان می آورد و تا هاچ زنبور عسلکه به دنبال مادر خود بود که گشتن به دنبال مادر تم غالب مجموعه‌های انیمیشنی است که کشور‌های آسیایی و در رأس آنها ‍ژاپن به سفارش شرکت‌های صهیونیستی هالیوود تولید کرده‌اند، همچون «دختری به نام نل»؛ «حنا دختری در مزرعه»، «باخانمان»، «چوبین» و غیره.

همان طور که گفتیم، مادر در فرهنگ یهودی، نماد سرزمین موعود یهودیان است. این انیمیشن‌ها هرچند با هدف بیشترین تأثیر بر کودکان یهودی جهان ساخته شده اما به دیگر کودکان جهان نیز این حس را القا می‌کند که تصاحب دیگر سرزمین ها با عنوان برگشتن به سرزمین مادری، حق مسلم قوم یهود است.

و نیز کارتون هایی که مملو از نماد های صهیونیستی و فراماسونری است از جمله کارخانه هیولاهاو باب اسفنجی که از جمله کارتون های معروف و مورد علاقه بچه ها هستند.

و یوگی کارتونی که در آن به مقام یکی از انبیای اولولعزم الهی جسارت می شود و روز ها برای دل دادن بچه های مسلمان و شیعه ایرانی پخش می گردد.

این مشتی از خروار کارتون هایی است که افکار بچه های ما را طبق ادیان و مسلک های منحرف می سازند و پیام آنها در وجودشان نهادینه می شود، بذر هایی که بطور نا خوداگاه در وجود آنها قرار می گیرد و ثمرش انحراف جگر گوشه های این آب و خاک در روزگار بزرگ سالی می گردد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی