سی دی قرمز جریان انحرافی
عوامل جریان انحرافی در جلسات خود اعلام کردند ما یک سی دی قرمز داریم که در آن ناگفتهها و افشاگریهای فراوانی موجود است
به گزارش خبرنگار گروه "رسانههای دیگر" خبرگزاری تسنیم، روزنامه تهران امروز در ستون آن سوی سکه سیاست روز سهشنبه خود نوشت:
*سی دی قرمز جریان انحرافی
عوامل جریان انحرافی در جلسات خود اعلام کردند ما یک سی دی قرمز داریم که در آن ناگفتهها و افشاگریهای فراوانی موجود است؛ اگر این سی دی پخش شود سرنوشت انتخابات عوض میشود.به گزارش فارس،با وجود عدم احراز صلاحیت لیدر جریان انحرافی از سوی شورای نگهبان وی با اعضای ستاد خود دیدارهای روتین داشته و در جلسه اخیر خود اعلام کرده است: ما برمیگردیم؛ ۴۸ ساعت قبل از رأیگیری، تایید و با ۳۳ میلیون رأی رئیسجمهور میشوم.
*تخلفی صورت نگرفته است
قاضی ناصر سراج نماینده دادستان کل کشور درباره اعتراض یکی از کاندیداها به حذف بخشی از اظهاراتش در برنامههای انتخاباتی گفت: با این کاندیدا صحبت شده و هیچ مشکلی نبوده، قرار است به برخی افراد که مشکلاتی ایجاد میکنند تذکراتی داده شود لذا سازمان صدا و سیما تخلفی مرتکب نشده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا از زمان آغاز تبلیغات انتخاباتی تاکنون، تخلفاتی به کمیسیون تبلیغات گزارش شده است یا خیر؟ اظهار داشت: خوشبختانه کاندیداها قانون را رعایت میکنند و ما هم مشکلی تاکنون نداشتهایم.وی تصریح کرد: در صورتی که کاندیداهای انتخابات مغایر قانون مطالبی را عنوان کنند کمیسیون مصوب میکند و صدا و سیما موظف است آن مطالبی که خلاف قانون بوده را حذف کند، یعنی صدا و سیما نمیتواند خودش تصمیم بگیرد بلکه موظف است تصمیمات کمیسیون را اجرایی کند.
*نامزدی که کاری به گرانی و تورم ندارد
صادق زیبا کلام با اشاره به یکی از نامزدهای انتخاباتی به فارس گفت: خیلی جالب و حیرتآور است که وقتی ایشان راجع به انتخابات و آینده کشور صحبت میکند مطلقا حرفی از مسائل عینی و حقیقی جامعه نمیزند، بلکه راجع به مسائل انتزاعی در خلأ و اینکه خط امام، انقلاب و مقاومت را به جلو ببریم سخن میگوید. او کاری به تورم، گرانی و سقوط جایگاه ایران در عرصه بینالمللی که ظرف این ۸ سال که قدرت در دستشان بود ایجاد شده، ندارد.
زیباکلام تاکید کرد: از سوی دیگر بخش خصوصی شاهد ورشکستشدن شرکتها و موسسات است، اما ایشان طوری صحبت میکند که انگار قرار است رئیسجمهور کشور دیگری شود نه ایران و از دنیا، فضا و گفتمان دیگری صحبت میکند.
*کارآمدی و مقبولیت، شرط انتخاب رئیسجمهور
حسین فدایی دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت: انتخابات، رقابت بین گفتمانمحوری، برنامهمحوری، تیممحوری، کارآمدی، اعتدال و عقلانیت همراه با رفتار انقلابی و جهادی و تقوامحوری است.به گزارش تسنیم، دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در پایان نشست هفتگی شورای مرکزی این جمعیت گفت: هیچ تضمینی وجود ندارد که برخی از افرادی که با گفتمان اصولگرایی مشکل دارند؛ نتوانند اقبالی برای خود دست و پا کنند و پیروزی اصولگرایان را مورد خدشه قرار دهند.
وی افزود: ممکن است با توجه به ترکیب و آرایش نامزدهای تاییدشده، برخی از اصولگرایان دغدغه و احساس خطری نداشته باشند لیکن با توجه به شرایط بینالمللی و منطقهای و گردنه تاریخی و ضرورت پیشرفت و حرکت رو به تکامل انقلاب باید صحنه را با دقت رصد کنیم و حساسیتهای لازم را نسبت به ضرورت پیروزی نیروهای ارزشی حفظ کنیم. وی اضافه کرد: در صورت کوتاهی، احتمال افزایش رای افرادی که بهلحاظ گفتمانی مشکل دارند یا کارآمدی لازم را ندارند، بالا میرود که در نتیجه ملامتهای سنگینی را شکل میدهد.وی با اشاره به ویژگیهای مثبتنامزدهای اصولگرا گفت: نامزدهای اصولگرا و دلبسته گفتمان انقلاب، هرکدام مزیتهایی دارند لیکن آنچه در این موضوع مهم ارزیابی میشود میانگین و برآورد و سرجمع مزیتهاست و تکیه بر یک مزیت اشتباه است.
وی اضافه کرد: جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، پنج مولفه و معیار کلی را بهعنوان ملاک بررسی و ارزیابی نامزدها مدنظر دارد؛ اول اینکه نامزد مورد نظر توان و ظرفیت گفتمانی داشته، دوم صلاحیتهای فردی و شخصی داشته باشد، سوم نامزد مورد نظر نیروهای ارزشی، باید هماهنگی، همسویی و توان تعامل با منافع و مصالح عالیه کشور را داشته باشد که این سه شاخص شرط لازم و «کارآمدی» و «مقبولیت» شرط کافی در انتخاب نامزد نهایی، ارزیابی میشود.
*دولت اجتماعی یعنی عدالت و بسط اخلاق
عماد افروغ، جامعه شناس و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس هفتم شورای اسلامی جزئیات بیشتری از کارکردها و فواید دولت اجتماعی را در گفتوگو با زندگی نیوز به بحث و بررسی گذاشته است.افروغ گفت:من وجه مشخصه دولت اجتماعی را در مشارکت فعال در تمامی عرصههای سیاسی ، فرهنگی و اقتصادی میدانم. در واقع دولت اجتماعی در تمامی این عرصهها نمودی بارز دارد. در عرصه سیاست ما شاهد مشارکت اقشار و گروههای مختلف اجتماعی در تصمیمگیریها و نظارت و اجرا هستیم.
در بعد اقتصادی ما شاهد یک اقتصاد رقابتی و تجلی عدالت در امر تولید هستیم. در دنیا زمانی که سخن از عدالت به میان میآید، بیشتر مقصود و مراد، عدالت در توزیع است یعنی سرمایه داران تولید میکنند اما با هدف ممانعت از شورشهای اجتماعی، توزیع خاصی در میان اقشار مختلف در قالب مفهومی به نام دولت رفاه صورت میگیرد. اما در دولت رفاه هم ما شاهدیم که مردم در تولید نقشی ندارند. بر این اساس یکی از ابعاد اقتصادی مشارکت اجتماعی میتواند تجلی عدالت در تولید از طریق رقابتی کردن فعالیتهای تولیدی در اقتصادی باشد.در عرصه فعالیتهای مدنی هم ما باید شاهد نوعی فعالیتهای غیر عمودی و غیرقطبی نهادهای مدنی باشیم.
یعنی در عرصه مدنی باید گروههای مختلف شکل گیرند و فعالیتی افقی داشته باشند. به عبارت دیگر، یک دولت اجتماعی سه بعد دارد؛ در بعد سیاسی ما شاهد فلسفه سیاسی مردم سالاری دینی هستیم، در بعد اقتصادی آن ما شاهد عدالت اجتماعی با تاکید بر عدالت در تولید هستیم و در بعد فرهنگی و مدنی آن(با توجه به اینکه دولتها در ایران در چارچوب نظام جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکنند) باید شاهد اخلاق و معنویت و بسط معرفت خدا باشیم. این تلقی من از دولت اجتماعی است. به واقع در این دولت مشارکت باید در تمامی اضلاع فرهنگی و سیاسی و اقتصادی جامعه نمود داشته باشد و فاصلهای که حکایت از شکاف میان قدرت مدنی و قدرت رسمی دارد را شاهد نباشیم.